Meer info of reserveren? Bel0529 - 850 111
bedbreakfast

ik kies voor:

Overnachten in een voormalig nonnenklooster en ontbijten in de authentieke kapel. Proef de bijzondere sfeer van Het Klooster van Dalfsen  in het bruisende Vechtdal.

Weliswaar worden er geen kloosterdiensten meer gehouden, tot rust komen kan nog altijd in Het Klooster van Dalfsen. Na de grondige renovatie van Het Klooster, zijn de kapel en de biechtstoel intact gebleven. U kunt nu overnachten in de kamers van de nonnen. Het rijksmonument telt zeven slaapkamers, variërend van eenvoudig tot luxe. Er zijn één- en tweepersoonskamers en in de voormalige linnenkamer kunnen zelfs zes gasten slapen. Kinderbedden zijn beschikbaar.

Het gezellige dorp Dalfsen -met zijn ligging aan de Vecht- biedt vertier voor jong en oud. Het centrum met zijn monumentale panden en kleine straatjes is zeker een bezoekje waard. Lekker ongedwongen winkelen, een terrasje pakken of ambachtelijke streekproducten proeven in één van de restaurants die Dalfsen rijk is. In de omgeving kunt u talloze uitstapjes maken: laat u verrassen door het levendige Overijsselse Vechtdal! Eenmaal terug in Het Klooster kunt u nagenieten in de gezellige woonkeuken, kapel of ontspannen in de mooie kloostertuin.

Wij hanteren onze kamers B&B als last minute, de kamers zijn vier weken van te voren te boeken.